Serwatka przenikają DWPP
Pochodzenie | Poland/Lithuania |
Certyfikacja | Health, Veterinary, COA |
Data przydatności | 1 roku |
Dostawa | FOB |
Serwatka przenikają – suchy proszek, uzyskiwany przez ekstrakcję białka z mleka serwatka słodka przez ultrafiltracji. Po koncentracji i suszenia z permeatu, produkt jest około 97% suchej masy. Zastosowanie: – Mleczne, – Wyroby cukiernicze, – Mleko skondensowane, – Lody, – Smakowo-zapachowe, stabilizatory, zagęszczacze i inne suplementy diety – Przemysł Piekarnia, – Oleje i tłuszcze przemysłu i produkcji w połączeniu oleje, – Kanał z / zwierząt gospodarskich, – Warzeniu piwa, – Ser topiony, – Przeszklona z serem, – Twaróg, – Przemysł mięsny – Odżywianie sportowe, – Napoje – Przemysł kosmetyczny.
Normy mikrobiologiczne
Całkowita liczba kolonii w 1 g produktu, urządzenia, max | 50000 |
E. Coli, 1 g produktu, urządzenia, max. | Not Allow |
Pleśni. grzybów w 1 g produktu, urządzenia, max. | 50 |
Drożdży, 1 g produktu, urządzenia, max. | 50 |
Staphylococcus koagulacji pozytywny, 0,1 g produktu, urządzenia, max. | Not Allow |
Salmonella, Listeria, 25 g produktu, urządzenia, max | Not Allow |
Parametrów fizyko chemicznych
Zawartość tłuszczu, %, nie więcej | Traces |
Wilgotność, %, nie więcej | 0.5 |
Białko w %, co najmniej | 0.4 |
Laktozy w %, nie mniej | 98 |
Kwasowość, ° T, nie więcej | 16 |
lub kwasowości mleka, %, max | 0.15 |
Minerały (popiołu), % nie więcej | 0.15 |